lunes, 2 de noviembre de 2009

FALAFEL


Ingredients (4 persones)


500 gr. de cigrons cuits
1 ceba
1 rameta de julivert
2 dents d' all
1 cullaradeta de comí
1 cullaradeta de cilantre
1/2 cullaradeta de cúrcuma


Elaboració:


1. S'escorren els cigrons i es col·loquen a la batedora amb la ceba, el julivert, els dents d'all i les espécies.


2. Ho batim fins a obtenir-ne una massa.

3. Ho deixem en repós fins al dia següent o 1 hora com a mínim.

4. Amb la massa, fem boles com si de mandonguilles es tractés i després les aixafem una miqueta. Si surten massa enganxoses, les passem per farina.

5. Finalment les fregim amb abundant oli de girasol.



El falafel es un plat típic d'orient mitjà , India i Paquistàn, que se sol menjar dintre d'un pa de "pita" amb diferents verdures i acompanyat de salsa de yogurt o sésam (tahina).

1 comentario: